AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabaya sarılmak

Kahve falında bir akrabaya sarılmak

Kahve falında bir akrabaya sarılmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir akrabaya sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarla sarılmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına inanılır.

Kahve falında akrabasına sarılmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işarettir.

Kahve falında erkek akrabaya sarılmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalara sarılmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında akrabayla sarılmak başka kimselere de yardım edeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen akrabaya sarılmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir