AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak çok resmi görevlerde bulunacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine alamet eder.

Kahve falında bir akrabanın ağladığını görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yakın akrabanın ağladığını görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın ağladığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında akrabaların ağladığını görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarının ağladığını görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak sorunların sürekli artacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabaya sarıldığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir