AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzü sivilceli olmak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin yüzünde sivilce görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek para sıkıntısının olmayacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir