AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler görmek

Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler görmek

Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, işinden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman sivilce görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sivilceler görmek hem de çok üzüleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasında sivilceli yüz görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir