AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek şeyi görmek

Kahve falında erkek şeyi görmek

Kahve falında erkek şeyi görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, helal ekmek yeneceğine inanılır.

Kahve falında erkek şeyi gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında erkek bebek şeyi görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin şeyini tutmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek şeyi görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek şeyi yalamak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin şeyini görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin şeyini görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında erkek şeyini görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir