AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin şeyini görmek

Kahve falında erkeğin şeyini görmek

Kahve falında erkeğin şeyini görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin şeyini gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Kahve falında erkek şeyi görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin şeyini görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin şeyini görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek şeyi görmek bereketinin artacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin şeyini tutmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek şeyi yalamak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek şeyini görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir