AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin saçını taramak

Kahve falında erkeğin saçını taramak

Kahve falında erkeğin saçını taramak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin saçını taramak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işinde dar boğaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek saçı taramak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin saçını taramak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçını taramak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını saçını taramak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını taramak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında saçtan bit taramak kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, güvensizlik duymaya rivayet eder.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir