AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını taramak

Kahve falında saçlarını taramak

Kahve falında saçlarını taramak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, zorluklarının kalmayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını taramak gördüyseniz:

  • Konuyu uzatmanız karşınızdaki kişinin misliyle gelmesine neden olabilir.

Kahve falında ölü saçı taramak ev sahibi olunacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi saçlarını taramak en tepkedeki kimse olacağına, çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında saçını tarakla taramak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Kahve falında tarakla saç taramak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak saçı taramak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını taramak her zaman iyilikleriyle anılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç taradığını görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalettir.

Kahve falında kadın saçı taramak hayallerindeki eve sahip olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir