AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını taramak

Kahve falında başkasının saçını taramak

Kahve falında başkasının saçını taramak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, ekmeğinin azalacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının saçını taramak gördüyseniz:

  • Planlarınızı kendi başınıza uygulamaya çalışmanın maddi getirileri olabilir, tasarruf şansı doğurabilir.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını taramak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında saç taramak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak elindeki imkanların artacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı elle taramak çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tarakla saç taramak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçlarını taramak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını taramak iyi şartlara kavuşacağına, sorunların kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir