AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını saçını taramak

Kahve falında başkasını saçını taramak

Kahve falında başkasını saçını taramak yeni bir eve taşınılacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, ana baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını saçını taramak gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında başkasının saçını taramak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında kepekli saç taramak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulur.

Kahve falında siyah saç taramak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün saçını taramak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında saçını taramak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının saçını taramak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında fırçayla saç taramak onlarla ayrı düşeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını taramak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir