AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya yaşam tarzınızla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak itibar kazanacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına alamet eder.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir