AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını aşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek zenginlik kazanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında omzuna yaslanmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir