AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, huzurun bozulacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet eder.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak dik durmaya çalışacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, geniş bir rızka kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir