AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzuna yaslanmak

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak bir anda atılıma geçeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir