AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin kolunu öpmek

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kolunu öpmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kolunu öpmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kolundan öpmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında kolundan öpmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kol öpmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, rahat şekilde geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir