AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek hasta ise iyileşeceğine, günahların af olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kar elde edileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol öpmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında birinin kolunu öpmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına yorulur.

Kahve falında birini kolundan öpmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kolundan öpmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kolunu öpmek düşmanlarının güçleneceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir