AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol öpmek

Kahve falında kol öpmek

Kahve falında kol öpmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kol öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek insanlara olan güvenin artacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında kol öpmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında kolunu öpmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, durulacağına alamet eder.

Kahve falında birini kolundan öpmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan öpmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu öpmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir