AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kolundan öpmek

Kahve falında birini kolundan öpmek

Kahve falında birini kolundan öpmek büyük başarı kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, zahmetinin çoğalacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, planların tutmayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini kolundan öpmek gördüyseniz:

  • Uzun uğraşlarla elde edilen bir bilginin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında birinin kolunu öpmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birini kolundan öpmek niyetlendiği işlere gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol öpmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, işsizseniz işe gireceğinize tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kolundan öpmek gözünün yaşını sileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu öpmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir