AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan öpmek parasının ve malının çoğalacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına inanılır.

Kahve falında birinin kolunu öpmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kol öpmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunu öpmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında birini kolundan öpmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir