AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu öpmek

Kahve falında kolunu öpmek

Kahve falında kolunu öpmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yol yordam öğretileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında kolunu öpmek gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında kolundan öpmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına inanılır.

Kahve falında birinin kolunu öpmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kirli işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, mutluluğunu çoğaltacağına tabir olunur.

Kahve falında kol öpmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kolundan öpmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet eder.

Kahve falında kolunu öpmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir