AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan öpmek

Kahve falında kolundan öpmek

Kahve falında kolundan öpmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, borçların kapanacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolundan öpmek gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Kahve falında birini kolundan öpmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kolunu öpmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu öpmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin kolunu öpmek güleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kolundan öpmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kol öpmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kolunu öpmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolundan öpmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir