AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalça öpmek

Kahve falında kalça öpmek

Kahve falında kalça öpmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kalça öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Kahve falında kadın kalçası öpmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalça öpmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kalçada çıban görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kadın kalçası görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık kalça görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan kalçası görmek bahtın açık olmasına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kalçaya dokunmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, mekân değiştireceğine delalettir.

Kahve falında kalçada morluk görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir