AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kalça görmek

Kahve falında kadın kalça görmek

Kahve falında kadın kalça görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın kalça gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı altında hissedebilirsiniz.

Kahve falında kadın kalça görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, zorlukların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kalçası öpmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalettir.

Kahve falında kadın kalçası görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına işarettir.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kalçasını görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında kalça sıkmak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında açık kalça görmek süzüleceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında kalçada yara görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir