AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe oje sürmek

Kahve falında erkeğe oje sürmek

Kahve falında erkeğe oje sürmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, çok hayırlı şeylere, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğe oje sürmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Kahve falında erkeğe oje sürmek çok günah işleyeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek zor günlerini arkasında bırakacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına oje sürmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalettir.

Kahve falında kendine oje sürmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine inanılır.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir