AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine oje sürmek

Kahve falında kendine oje sürmek

Kahve falında kendine oje sürmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kendine oje sürmek gördüyseniz:

  • Romantik konularda sıkıntı oluşabilir.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert oje sürmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında mavi oje sürmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, farklı şeyler deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu oje sürmek hayattan her istediğini alacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında gri oje sürmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında koyu renk oje sürmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir