AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına oje sürmek

Kahve falında başkasına oje sürmek

Kahve falında başkasına oje sürmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine delalettir.

Kahve falında başkasına oje sürmek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar problemli olan bir konuya farklı bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert oje sürmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında birine oje sürmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında ellerine oje sürmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasına oje sürmek fakirlikten kurtulacağına, iyi halini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir