AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe kolye takmak

Kahve falında erkeğe kolye takmak

Kahve falında erkeğe kolye takmak elinin darlık görmeyeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalettir.

Kahve falında erkeğe kolye takmak gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında erkek kolye takmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine inanılır.

Kahve falında erkeğe kolye takmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuk kolye takmak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kolye takmak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında pahalı kolye takmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolye yüzük takmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta kolye takmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye küpe takmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir