AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı kolye takmak

Kahve falında pahalı kolye takmak

Kahve falında pahalı kolye takmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yeni işlerin geleceğine, gönlünce bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında pahalı kolye takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında pahalı kolye takmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pahalı kolye görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında pahalı saat takmak örnek insan olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pahalı ayakkabı giymek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında pahalı balık görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında pahalı çanta görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pahalı ayakkabı görmek işlerin yavaşlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pahalı kol saati görmek işlerin daha kötüye gideceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir