AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta kolye takmak

Kahve falında pırlanta kolye takmak

Kahve falında pırlanta kolye takmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, mevki edineceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta kolye takmak gördüyseniz:

  • Solmaya yüz tutmuş hedeflerinizi hatırlatabilecek aktivitelere dahil olabilirsiniz.

Kahve falında pırlanta kolye takmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret eder.

Kahve falında pırlantalı kolye görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta kolye hediye almak hayırlı günler yaşayacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında pırlanta kolye bulmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında pırlanta kolye görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, manevi olarak da yıpranacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta kolye almak büyük miktarlarda para kazanılacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta alyans takmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, sevilen bir dostun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir