AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kolye takmak

Kahve falında erkek kolye takmak

Kahve falında erkek kolye takmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, batıl amele, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kolye takmak gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Kahve falında erkeğe kolye takmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek kolye takmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kolye takmak muradına ereceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında siyah inci kolye takmak mesleğinde geri plana düşeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına kolye takmak mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında parlak kolye takmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında boncuk kolye takmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz altın kolye takmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir