AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye yüzük takmak

Kahve falında kolye yüzük takmak

Kahve falında kolye yüzük takmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işaret eder.

Kahve falında kolye yüzük takmak gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Kahve falında kolye yüzük takmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kendine kolye takmak Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kolye takmak sermayesinin çoğalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah inci kolye takmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında kalpli kolye takmak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında değerli bir kolye takmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında geline altın kolye takmak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, şeytanın aklına uyacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kolye takmak kısmetin açılacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir