AnaSayfa / Genel / Kahve falında ten rengi çorap giymek

Kahve falında ten rengi çorap giymek

Kahve falında ten rengi çorap giymek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, yapılan her işte hayır duası alınacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ten rengi çorap giymek gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Kahve falında ten rengi çorap giymek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ten rengi ince çorap görmek psikolojik olarak düzeleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ten rengi çorap görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ten rengi külotlu çorap görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ten çorap giymek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Kahve falında ten rengi sütyen görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ten çorap almak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir