AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına çorap giydirmek

Kahve falında başkasına çorap giydirmek

Kahve falında başkasına çorap giydirmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, belalı insanlara denk geleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Kahve falında babaya çorap giydirmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın çorap giymek verdiği emeklerin heba olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çorap giymek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayağına çorap giydirmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah çorap giydirmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane çorap giymek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında örgü çorap giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorapları ters giymek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir