AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik toplayıp yemek

Kahve falında erik toplayıp yemek

Kahve falında erik toplayıp yemek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Kahve falında erik toplayıp yemek sorunların çözüme kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erik toplarken görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalettir.

Kahve falında elma toplayıp yemek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine inanılır.

Kahve falında nar toplayıp yemek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir