AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik toplarken görmek

Kahve falında erik toplarken görmek

Kahve falında erik toplarken görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında erik toplarken gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erik toplarken görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erik toplayıp yemek ferahlığa çıkılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında topla paslaşmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabaların toplandığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet eder.

Kahve falında iğde toplayıp yemek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir