AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, yeni şeyler deneneceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erik toplayıp yemek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek çocuklarının fazla olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kiraz toplayıp yemek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik yemek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir