AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar toplayıp yemek

Kahve falında nar toplayıp yemek

Kahve falında nar toplayıp yemek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, arzuların gerçekleşeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında nar toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında nar toplayıp yemek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplanmış nar görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar tanesi yemek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işaret eder.

Kahve falında incir ve nar yemek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tatlı nar yemek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cürük nar yemek korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında nar reçeli yemek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan nar yemek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir