AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik toplarken görmek

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında yeşil erik toplarken gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek gelir kaynaklarının kuruyacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erik toplarken görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erik toplayıp yemek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil top biber görmek refah içinde yaşayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Kahve falında yeşillikte top oynamak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek gözyaşına boğulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir