AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi üflemek

Kahve falında ateşi üflemek

Kahve falında ateşi üflemek bolluk ve bereket yaşayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ateşi üflemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Kahve falında ateşi üflemek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine delalettir.

Kahve falında ateş üflemek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına inanılır.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kişinin tek başına kalacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta mumu üflemek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında enseye üflemek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Kahve falında pastada mum üflemek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulur.

Kahve falında ağzına üflemek ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kafasının rahat olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir