AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına üflemek

Kahve falında ağzına üflemek

Kahve falında ağzına üflemek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kazancın artmasına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine inanılır.

Kahve falında ağzına üflemek gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Kahve falında ağzına üflemek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okuyup üflemek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağa üflemek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sigara dumanı üflemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş üflemek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek fakirlerin zenginleşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında muma üflemek ağız tadının da kaçacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağıza üflemek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir