AnaSayfa / Genel / Kahve falında enseye tokat yemek

Kahve falında enseye tokat yemek

Kahve falında enseye tokat yemek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işarettir.

Kahve falında enseye tokat yemek gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında enseye tokat yemek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında ensede yara görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Kahve falında ense öpmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Kahve falında enseden bıçaklanmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında enseye üflemek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında ense traşı görmek ev taşımaya, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında enseden ısırılmak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında enseden yaralanmak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir