AnaSayfa / Genel / Kahve falında ensede yara görmek

Kahve falında ensede yara görmek

Kahve falında ensede yara görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, makbul olan mallar edineceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine inanılır.

Kahve falında ensede yara gördüyseniz:

  • Düşünürken kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında enseden yaralanmak mutluluğunun artacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ensede yara görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ense kılı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında erkek ensesi görmek istenen herşeye kavuşulacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında ense traşı yapmak malını ve canını riske edeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla enseden vurulmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında ense öpmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ense görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir