AnaSayfa / Genel / Kahve falında ense traşı görmek

Kahve falında ense traşı görmek

Kahve falında ense traşı görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ense traşı gördüyseniz:

  • Güçlü fikirleriniz veya bazı konularda yapacağınız önemli konuşmalar olabilir.

Kahve falında birini ensesinden öpmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği ensesinden öpmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ense görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kafasını toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında ensede saç görmek şifa ve moral bulacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında enses ilişki görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında enseden vurulmak sıkıntılar son bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ense kılı görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla enseden vurulmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir