AnaSayfa / Genel / Kahve falında enseden ısırılmak

Kahve falında enseden ısırılmak

Kahve falında enseden ısırılmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kazancının iki kat artacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında enseden ısırılmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler fırsat bekliyor olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında enseden ısırılmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı ense görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ense traşı yapmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında enses ilişki görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında birini ensesinden öpmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ense öpmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ensede yara görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ense okşamak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir