AnaSayfa / Genel / Kahve falında ense öpmek

Kahve falında ense öpmek

Kahve falında ense öpmek daha güçlü hale geleceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, mal mülk sahibi olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ense öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında enseden öpmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeği ensesinden öpmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ense öpmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında birini ensesinden öpmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında enseden ısırılmak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında enseye tokat yemek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında enseden vurulmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işarettir.

Kahve falında ensede saç görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yeni hobiler edinileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir