AnaSayfa / Genel / Kahve falında enseden yaralanmak

Kahve falında enseden yaralanmak

Kahve falında enseden yaralanmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında enseden yaralanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında ensede yara görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında enseden yaralanmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini ensesinden öpmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ense traşı olduğunu görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, uzak bir yola gidileceğine delalet eder.

Kahve falında ense görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ensede yılan görmek başına türlü işler geleceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı ense görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında enseden bıçaklanmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayır dualarına nail olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir