AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yükseğe çıkmak

Kahve falında en yükseğe çıkmak

Kahve falında en yükseğe çıkmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında en yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Kahve falında en yüksek yere çıkmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok sayıda borca gireceğine yorulur.

Kahve falında en yükseğe çıkmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en yüksekte olmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında en tepeye çıkmak güzel davetler alacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalettir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine alamet eder.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yokluk içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir