AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kızını görmek

Kahve falında annenin kızını görmek

Kahve falında annenin kızını görmek onlarla gönül birliği edeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, keyfin kaçacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında annenin kızını gördüyseniz:

  • Teslim tarihlerine sadık kalınması gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, emeğinden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve kızını görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne kızını kaybetmek birlikte kâh ağlayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın annesini görmek hak yolundan uzaklaşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek kariyer planının altüst olacağına, işlerinden belirsizlik olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir