AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kızını hamile görmek

Kahve falında annenin kızını hamile görmek

Kahve falında annenin kızını hamile görmek işlerinin bollaşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin kızını hamile gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yeniden yapılması gerekebilir ya da yeniden yapılması gerektiği söylenen şeylerin yeniden yapılmasına gerek olmayabilir.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kötü gidişe dur denileceğine alamet eder.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında anne kızını hamile görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını hamile kadın görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Kahve falında kıza hamile olduğunu görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında hamile birinin kızı olduğunu görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir