AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve kızını görmek

Kahve falında anne ve kızını görmek

Kahve falında anne ve kızını görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rızkının bollaşacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve kızını gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz. Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında annenin kızının hamile olduğunu görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, insanlara iyilik yapmaya yorulur.

Kahve falında sevdiği kızın annesini görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında annenin kızını görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında kızın annesini görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı ve annesini görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, aksiliklerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir